Slagerij Brandts

Slagerij Brandts

Afbeelding

"40 jaar kwaliteit en vakmanschap"

In 2016 vieren wij ons 40-jarig jubileum! Natuurlijk zijn er de afgelopen jaren veel dingen veranderd. Wat is gebleven is onze passie en onvoorwaardelijke liefde voor het ambacht. U merkt dat meteen bij binnenkomst; onze toonbank is rijkelijk gevuld met heerlijke eigengemaakte specialiteiten, vers vlees van superkwaliteit, salades, vleeswaren en worstsoorten. Natuurlijk mag u rekenen op een goed advies én een lekker kopje koffie!

Gildeslager Brandts is lid van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Dit is de enige branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Hiermee werken wij samen aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

Wij staan voor u klaar,
Familie Brandts en alle medewerkers






Afbeelding

Over ons

2013

Richard rondt met goed gevolg de cursus Meester Worstmaker af en zijn certificaat wordt overhandigd door André Kuipers in januari.

2012

Slagerij Brandts doet mee met de internationale Slavakto vakwedstrijden en wederom vallen we in de prijzen. Dit keer met goud bekroond: bloedworst, gevulde kalfsrollade, gekookte achterham. Goud met ster voor de producten: hamspek, gebakken leverpastei, Aachen leverworst.

2010

Het bedrijf wordt lid van Het Worstmakersgilde.

Tijdens de VAS valt slagerij Brandts weer in de prijzen. Dit keer met de gekookte achterham, gebakken leverpastei en met de gevulde kalfsrollade.

2009

Tijdens de internationale Slavakto vakwedstrijden worden de gekookte achterham, gebakken leverpastei en gevulde kalfsrollade bekroond met goud.

1998

Richard wordt medevennoot.

1995

Het bedrijf krijgt een EEG hygiëne erkenning. Ondertussen begint Richard met de slagersopleiding, waar deze met goed gevolg wordt afgerond in 2000.

1991

De winkel wordt verbouwd.

1987

De Maastrichtse slager Jos Brandts (35) uit Caberg kreeg uit handen van de bekende quiz-master Fred Oster twee eerste prijzen voor zijn slagersprodukten. Zowel met de ham als met het gebraden gehakt behaalde Brandts de gouden erkenning van het IAS, het Instituut Ambachtelijke Slagersprodukten.

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats in de Flevohof op de voormalige Zuiderzeebodem. De erkenningen van het IAS worden jaarlijks uitgereikt om het ambachtelijk karakter van slagersprodukten te bevorderen.

1976

De winkel wordt geopend door Jos en Miets Brandts. In 1978 wordt de kruidenierszaak verbouwd tot een slagerij en door de jaren heen heeft Jos diverse keren deelgenomen aan vakwedstijden, met goed gevolg. Zo is er eind jaren tachtig 6 jaar achter elkaar goud behaald met de gekookte achterham, gebraden gehakt, leverworst, hamspek.

 

 

Erkend leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent Gildeslager Brandts in Maastricht als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.